Perşembe, Mayıs 2, 2024
Ekonomi

İzmir’de toplu taşımaya yüzde 48 zam Hisse Net Grafik, Hisse Analiz

İzmir’de toplu hakkında tüm bilgileri burada bulabilirsiniz. İzmir’de toplu yorum ve analizler yatırımcılar için çok önemli. Yatırımcılar doğru yorum ve doğru analiz görmek istiyor. İzmir’de toplu forum sitelerinin karmaşasından uzak, kolay anlaşılır yorumları sizlere sunuyoruz. İzmir’de toplu grafik teknikleri ve yorumları sayfamızda yer alacaktır. İzmir’de toplu fiyatı ne olursa olsun sizin alım noktanız ve nerede sattığınız asıl önemli olandır.

İzmir’de toplu Yorum 2023

İzmir’de toplu piyasada işlem görmektedir. Yatırımcıları tarafından sürekli takip edilen İzmir’de toplu grafik ve yorum analizleri sürekli ilgi çekiyor. Sizde bizi takip ederek buradaki yorumlardan faydalanabilirsiniz.

İzmir Ulaşım Koordinasyon Merkezi (UKOME), toplu ulaşım ücretlerine yüzde 48 oranında zam yaptı. İzmir‘de belediyeye ait toplu taşıma araçlarına ilk biniş ücreti 13 TL’ye yükseldi.

GEREKÇE: AKARYAKIT FİYATLARI

İzmir Büyükşehir Belediyesi’nin artan akaryakıt fiyatları nedeniyle toplu ulaşım ücretlerine zam yapılaması talebi, İzmir UKOME’DE kabul edildi. UKOME’de alınan kararla 8,78 lira olan ilk biniş ücreti 13 liraya yükseldi. 3,5 lira olan ilk aktarma ücreti 6,5 lira, 2 lira olan ikinci aktarma ücreti ise 3,26 lira oldu.

ÖĞRENCİ BİLETİ 5,14 OLDU

Toplu ulaşımda 3 lira olan öğrenci bileti 5,14 liraya yükseldi. 60 yaş ilk biniş 11,50 lira, birinci aktarma 5,76, ikinci aktarma 2,88 lira olarak belirlendi.

Kaynak: ANKA / Ekonomi

İzmir Zam Ekonomi Güncel Haberler


İzmir’de toplu Analiz

İzmir’de toplu net yorumunu anlamak için grafik sistemleri kullanmak tercih edilen yöntemler arasında yer almaktadır. Grafiklerdeki değişimleri takip ederek sizde İzmir’de toplu yönü hakkında fikir sahibi olabilirsiniz. İzmir’de toplu grafik analizlerimiz yatırımcılar tarafından en çok sorulan sorularına cevap oluşturmak amacıyla hazırlanmaktadır.

İlginizi Çekebilir;  Teknoloji hisseleri geri mi dönüyor? Hisse Net Grafik, Hisse Analiz

İzmir’de toplu

İzmir’de toplu yorum ve grafikler yatırım tavsiyesi içermez. İzmir’de toplu grafik üzerindeki çizimler en çok bilinen teknik analiz yöntemlerinden alınarak kullanılmıştır. İzmir’de toplu yorum yapmak daha çok aldığınız ve sattığınız yer ile ilgilidir.

İzmir’de toplu Uzman Yorumları

İzmir’de toplu analiz talebinizi en altta yorum kısmına mail adresiniz ile birlikte yazın. Uzmanlarımız maliyet odaklı teknik analiz ile cevap versin.




Bir yanıt yazın

] }