Pazartesi, Nisan 29, 2024
Ekonomi

Togg fabrikasında grev: 2 aydır maaş alamayan taşeron işçiler iş bıraktı Hisse Net Grafik, Hisse Analiz

Togg fabrikasında hakkında tüm bilgileri burada bulabilirsiniz. Togg fabrikasında yorum ve analizler yatırımcılar için çok önemli. Yatırımcılar doğru yorum ve doğru analiz görmek istiyor. Togg fabrikasında forum sitelerinin karmaşasından uzak, kolay anlaşılır yorumları sizlere sunuyoruz. Togg fabrikasında grafik teknikleri ve yorumları sayfamızda yer alacaktır. Togg fabrikasında fiyatı ne olursa olsun sizin alım noktanız ve nerede sattığınız asıl önemli olandır.

Togg fabrikasında Yorum 2023

Togg fabrikasında piyasada işlem görmektedir. Yatırımcıları tarafından sürekli takip edilen Togg fabrikasında grafik ve yorum analizleri sürekli ilgi çekiyor. Sizde bizi takip ederek buradaki yorumlardan faydalanabilirsiniz.

Bursa‘da TOGG fabrikası şantiyesinde çalışan taşeron işçiler, maaşlarını alamadıkları gerekçesiyle greve çıktı.

Büyük ihtişamla piyasaya sürülerek yollara çıkan yerli otomobil Togg’un Gemlik’teki fabrikasında kriz çıktı. Fabrika şantiyesinde yüklenici Yapı Merkezi firmasının taşeronu Anel Elektrik ve Sinay Enerji bünyesinde çalışan İnşaat ve Yapı İşleri Sendikası (İYİ-SEN) üyesi işçiler 2 aydır maaşlarını alamadıkları gerekçesiyle iş bıraktı.

“KÖLE DEĞİLİZ”

İşçiler tarafından yapılan ve İYİ-SEN’in sosyal medya hesabından yayınlanan açıklamada, “Bizler TOGG fabrikası şantiyesinde çalışan İYİ-SEN üyeleri olarak yüklenici Yapı Merkezi firmasının taşeronu Anel Elektrik ve Sinay Enerji bünyesinde çalışan inşaat işçileriyiz. Ödenmeyen ücretlerimiz için bugünden itibaren greve çıkıyoruz. İki aydır ödenmeyen ücretlerimizin ödenmesini istiyoruz. Buradan tüm yetkilileri göreve davet ediyoruz. İnşaat işçisi köle değildir” denildi.

Togg fabrikasında grev: 2 aydır maaş alamayan taşeron işçiler iş bıraktı

12 ÇALIŞAN KOVULDU

İnşaat ve Yapı İşleri Sendikası’ndan Hasan Kırlangıç başlatılan iş yavaşlatma ve grev kararı sonrası Anel Elektrik ve Sinay Enerji’nin 12 çalışanın iş akdini sonlandırdığını söyledi.

İlginizi Çekebilir;  Günün önemli şirket haberleri 22/11/2023 Hisse Net Grafik, Hisse Analiz

Bursa TOGG Ekonomi Güncel Haberler


Togg fabrikasında Analiz

Togg fabrikasında net yorumunu anlamak için grafik sistemleri kullanmak tercih edilen yöntemler arasında yer almaktadır. Grafiklerdeki değişimleri takip ederek sizde Togg fabrikasında yönü hakkında fikir sahibi olabilirsiniz. Togg fabrikasında grafik analizlerimiz yatırımcılar tarafından en çok sorulan sorularına cevap oluşturmak amacıyla hazırlanmaktadır.

Togg fabrikasında

Togg fabrikasında yorum ve grafikler yatırım tavsiyesi içermez. Togg fabrikasında grafik üzerindeki çizimler en çok bilinen teknik analiz yöntemlerinden alınarak kullanılmıştır. Togg fabrikasında yorum yapmak daha çok aldığınız ve sattığınız yer ile ilgilidir.

Togg fabrikasında Uzman Yorumları

Togg fabrikasında analiz talebinizi en altta yorum kısmına mail adresiniz ile birlikte yazın. Uzmanlarımız maliyet odaklı teknik analiz ile cevap versin.




Bir yanıt yazın

] }