Perşembe, Mayıs 9, 2024
Ekonomi

Finans Gayrimenkul değerlemede yeni dönem! Bilirkişi uygulaması ülke genelinde başladı Hisse Net Grafik, Hisse Analiz

Finans Gayrimenkul hakkında tüm bilgileri burada bulabilirsiniz. Finans Gayrimenkul yorum ve analizler yatırımcılar için çok önemli. Yatırımcılar doğru yorum ve doğru analiz görmek istiyor. Finans Gayrimenkul forum sitelerinin karmaşasından uzak, kolay anlaşılır yorumları sizlere sunuyoruz. Finans Gayrimenkul grafik teknikleri ve yorumları sayfamızda yer alacaktır. Finans Gayrimenkul fiyatı ne olursa olsun sizin alım noktanız ve nerede sattığınız asıl önemli olandır.

Finans Gayrimenkul Yorum 2023

Finans Gayrimenkul piyasada işlem görmektedir. Yatırımcıları tarafından sürekli takip edilen Finans Gayrimenkul grafik ve yorum analizleri sürekli ilgi çekiyor. Sizde bizi takip ederek buradaki yorumlardan faydalanabilirsiniz.

Adalet Bakanı Yılmaz Tunç, Ankara 34. İcra Müdürlüğünde taşınmaz değerleme alanında özel hukuk tüzel kişi bilirkişiliği uygulamasının başlatıldığı programda konuştu. Özel hukuk tüzel kişi bilirkişiliğinin Ankara, Antalya ve İstanbul’da pilot olarak uygulandığını hatırlatan Tunç, “Bugün itibarıyla gayrimenkul alanında özel hukuk tüzel kişi bilirkişilik uygulaması ülke genelinde başlamış oluyor.” dedi. Bilirkişilik Kanunu ile bilirkişiliğin yeniden düzenlendiğini aktaran Tunç, tüzel kişiler tarafından da bilirkişilik yapılabileceğinin Kanun’da yer aldığını dile getirdi.

MAHKEME KARARI İÇİN BELİRLEYİCİ

Özel hukuk tüzel kişilerin de bilirkişi olarak mahkemeler tarafından tayin edilebileceğini belirten Tunç, bilirkişiliğin yargı açısından önemli olduğunu, mahkemelerin, hakimlerin, maddi gerçeğe ulaşabilmek için teknik ve uzmanlık gerektiren konularda bilirkişilere başvurduğunu anlattı. Yılmaz Tunç, bilirkişilerin raporları doğrultusunda mahkemelerin karar verdiğini kaydetti.

Bilirkişilik müessesine önem verdiklerinin altını çizen Tunç, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın açıkladığı İnsan Hakları Eylem Planı’nda bilirkişiliğe vurgu yapıldığını ve özel hukuk tüzel kişilerinin bilirkişi olmasına yönelik hedef konduğunu, Yargı Reformu Strateji Belgelerinde de bu kapsamda hedeflerin bulunduğunu anımsattı.

İlginizi Çekebilir;  New York borsası günü düşüşle tamamladı Hisse Net Grafik, Hisse Analiz

“ARAÇ DEĞERLEME ALANINDA DA BAŞLATACAĞIZ”

Bakan Tunç, “Pilot uygulamada verimli gittiğini görüyoruz. Ek rapor alınması noktasında sayıların aşağıya indiğini görüyoruz. İlk raporla yargının tatmin olduğunu görmüş oluyoruz. Binde yaklaşık 10-15 civarında dosyanın ek rapora gittiğini görüyoruz. Bu da süre açısından, yargının hızlanması açısından önemli bir husus. Makul sürede yargılanma açısından da önemli bir husus. Önümüzdeki aylarda da yine muhasebe, araç değerleme alanında da bu uygulamayı başlatmış olacağız.” dedi.

Vakıf Gayrimenkul Değerleme A.Ş Genel Müdürü Hasan Emre ise özel hukuk tüzel kişi bilirkişiliğinde pilot uygulamanın 2020’de başladığını belirterek, 4 bin 769 rapor sunduklarını, hazırladıkları raporlardaki hata payının yüzde 1’in altında olduğunu ve kısa sürede raporları teslim ettiklerini aktardı.

Kaynak: AA / Kemal Karadağ – Emlak

Yılmaz Tunç Ankara Pilot Emlak Ekonomi Haberler


Finans Gayrimenkul Analiz

Finans Gayrimenkul net yorumunu anlamak için grafik sistemleri kullanmak tercih edilen yöntemler arasında yer almaktadır. Grafiklerdeki değişimleri takip ederek sizde Finans Gayrimenkul yönü hakkında fikir sahibi olabilirsiniz. Finans Gayrimenkul grafik analizlerimiz yatırımcılar tarafından en çok sorulan sorularına cevap oluşturmak amacıyla hazırlanmaktadır.

Finans Gayrimenkul

Finans Gayrimenkul yorum ve grafikler yatırım tavsiyesi içermez. Finans Gayrimenkul grafik üzerindeki çizimler en çok bilinen teknik analiz yöntemlerinden alınarak kullanılmıştır. Finans Gayrimenkul yorum yapmak daha çok aldığınız ve sattığınız yer ile ilgilidir.

Finans Gayrimenkul Uzman Yorumları

Finans Gayrimenkul analiz talebinizi en altta yorum kısmına mail adresiniz ile birlikte yazın. Uzmanlarımız maliyet odaklı teknik analiz ile cevap versin.


İlginizi Çekebilir;  Finans - Akaryakıt istasyonlarında yeni dönem (Ulusal Taşıt Tanıma Sistemi devreye giriyor) Hisse Net Grafik, Hisse Analiz



Bir yanıt yazın

] }