Pazar, Nisan 28, 2024
Ekonomi

Finans Son Dakika: Fındık alım fiyatı Giresun kalite için 84 lira, Levant için 82,50 lira olarak belirlendi Hisse Net Grafik, Hisse Analiz

Finans Son hakkında tüm bilgileri burada bulabilirsiniz. Finans Son yorum ve analizler yatırımcılar için çok önemli. Yatırımcılar doğru yorum ve doğru analiz görmek istiyor. Finans Son forum sitelerinin karmaşasından uzak, kolay anlaşılır yorumları sizlere sunuyoruz. Finans Son grafik teknikleri ve yorumları sayfamızda yer alacaktır. Finans Son fiyatı ne olursa olsun sizin alım noktanız ve nerede sattığınız asıl önemli olandır.

Finans Son Yorum 2023

Finans Son piyasada işlem görmektedir. Yatırımcıları tarafından sürekli takip edilen Finans Son grafik ve yorum analizleri sürekli ilgi çekiyor. Sizde bizi takip ederek buradaki yorumlardan faydalanabilirsiniz.

Kabine sonrası kameralar karşısına geçen Cumhurbaşkanı Erdoğan, fındık alım fiyatlarını açıkladı. Cumhurbaşkanı Erdoğan, “Giresun kalite fındık için kilogram başına 84 lira, levant kalite için kilogram başına 82 lira 50 kuruş olarak belirlenmiştir” dedi.

KABİNE SONRASI FINDIK ÜRETİCİLERİN BEKLEDİĞİ HABERİ VERDİ

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, 3.5 saat süren Kabine toplantısının ardından kameralar karşısına geçerek açıklamalarda bulundu. Fındık üreticisinin beklediği haber de Cumhurbaşkanı Erdoğan’dan geldi.

Son Dakika: Fındık alım fiyatı Giresun kalite için 84 lira, Levant için 82,50 lira olarak belirlendi

“ORTA VADELİ PROGRAMIZI HAZIRLIYORUZ”

Fındık alım fiyatlarını açıklayan Cumhurbaşkanı Erdoğan, şunları söyledi: “Cumhurbaşkanı Yardımcımız hükümetimiz için orta vadeli program için bilgi sundu. Orta vadeli programımızı hazırlıyoruz. Eylül ayında kamuoyunda paylaşacağımız orta vadeli programımızın 85 milyon vatandaşımıza rehberlik edeceğine inanıyoruz. 16 ilimizde yaklaşık 500 bin çiftçimizin fındık alım fiyatlarını değerlendirdik. Geçen sene rekoltemiz oldukça iyi geldi.

İlginizi Çekebilir;  TCMB piyasayı 72 milyar TL fonladı Hisse Net Grafik, Hisse Analiz

FINDIK ALIM FİYATLARI BELLİ OLDU

Bu sene 770 bin tonluk rekolte bekliyoruz. TMO’yu yeniden görevlendirdik. Giresun kalite için kg başına 84 lira, levant kalite için kg başında 82,50 TL olarak belirlenmiştir. Alımlarda her bir randıman için kg başına ilave 1 lira 65 kuruştan başlayan prim verilecektir. Tarım ve Orman Bakanlığımız üreticilerimize ayrıca kg başına yaklaşık 7 lira 70 kuruş destekleme ödemesi yapacaktır.”

“HAYIRLI OLMASINI DİLİYORUM”

Açıklamaları sonrası sosyal medyadan da bir paylaşımda bulunan Erdoğan, “Yaklaşan yeni fındık hasat sezonu ile kabuklu fındık alım fiyatlarının üreticilerimize hayırlı olmasını diliyorum” dedi.

Son Dakika: Fındık alım fiyatı Giresun kalite için 84 lira, Levant için 82,50 lira olarak belirlendi

Haberler.com – Ekonomi

Ekonomi Haberler Son Dakika


Finans Son Analiz

Finans Son net yorumunu anlamak için grafik sistemleri kullanmak tercih edilen yöntemler arasında yer almaktadır. Grafiklerdeki değişimleri takip ederek sizde Finans Son yönü hakkında fikir sahibi olabilirsiniz. Finans Son grafik analizlerimiz yatırımcılar tarafından en çok sorulan sorularına cevap oluşturmak amacıyla hazırlanmaktadır.

Finans Son

Finans Son yorum ve grafikler yatırım tavsiyesi içermez. Finans Son grafik üzerindeki çizimler en çok bilinen teknik analiz yöntemlerinden alınarak kullanılmıştır. Finans Son yorum yapmak daha çok aldığınız ve sattığınız yer ile ilgilidir.

Finans Son Uzman Yorumları

Finans Son analiz talebinizi en altta yorum kısmına mail adresiniz ile birlikte yazın. Uzmanlarımız maliyet odaklı teknik analiz ile cevap versin.




Bir yanıt yazın

] }