Perşembe, Mayıs 2, 2024
Borsa

Borsa İstanbul haftayı sert düşüş yaşayarak kapattı FinansTürk Hisse Analiz

Borsa İstanbul hakkında tüm bilgileri burada bulabilirsiniz. Borsa İstanbul yorum ve analizler yatırımcılar için çok önemli. Yatırımcılar doğru yorum ve doğru analiz görmek istiyor. Borsa İstanbul forum sitelerinin karmaşasından uzak, kolay anlaşılır yorumları sizlere sunuyoruz. Borsa İstanbul grafik teknikleri ve yorumları sayfamızda yer alacaktır. Borsa İstanbul fiyatı ne olursa olsun sizin alım noktanız ve nerede sattığınız asıl önemli olandır.

Borsa İstanbul Yorum 2023

Borsa İstanbul piyasada işlem görmektedir. Yatırımcıları tarafından sürekli takip edilen Borsa İstanbul grafik ve yorum analizleri sürekli ilgi çekiyor. Sizde bizi takip ederek buradaki yorumlardan faydalanabilirsiniz.

Borsa İstanbul’da haftanın son işlem gününde sert düşüş yaşandı. Bist 100 endeksi haftayı 7.531 puanda Bist 30 endeksi ise 8.080 puan seviyesinde kapattı.

4 Saatlik Grafikte Bist 100 Analizi

Bist 100 endeksine 4 saatlik grafikte baktığımız zaman destek seviyesinde bir kapanış yaptı. Haftalık açılışta bu seviyelerin korunması son derece önemli olacak. Bu seviyenin kaybedilmesi, günlük kapanışların gelmesi düşüşlerin derinlemesine sebep olabilir.

Bugün borsa tarafında en çok kazandıran hisseler arasında IZENR, OFSYM, TATEN, GOKNR, KLSER, BVSAN, SDTTR, KONYA, DGGYO, INVEO, MIPAZ yer alıyor. En çok kaybettiren hisseler ise COSMO, EUKYO, LKMNH, KNFRT, KERVT, ICUGS, BAGFS, BIMAS, DOAS, PENGD.


Borsa İstanbul Analiz

Borsa İstanbul net yorumunu anlamak için grafik sistemleri kullanmak tercih edilen yöntemler arasında yer almaktadır. Grafiklerdeki değişimleri takip ederek sizde Borsa İstanbul yönü hakkında fikir sahibi olabilirsiniz. Borsa İstanbul grafik analizlerimiz yatırımcılar tarafından en çok sorulan sorularına cevap oluşturmak amacıyla hazırlanmaktadır.

İlginizi Çekebilir;  Finanstürk Yazdı, Kervansaray Holding Doğruladı.

Borsa İstanbul

Borsa İstanbul yorum ve grafikler yatırım tavsiyesi içermez. Borsa İstanbul grafik üzerindeki çizimler en çok bilinen teknik analiz yöntemlerinden alınarak kullanılmıştır. Borsa İstanbul yorum yapmak daha çok aldığınız ve sattığınız yer ile ilgilidir.

Borsa İstanbul Uzman Yorumları

Borsa İstanbul analiz talebinizi en altta yorum kısmına mail adresiniz ile birlikte yazın. Uzmanlarımız maliyet odaklı teknik analiz ile cevap versin.


Bir yanıt yazın

Sıkça Sorulan Sorular

Borsa Kısa vade durumu için yukarıdaki 4 saatlik grafiği inceleyiniz.

Borsa uzun vade için hissenin yukarıdaki haftalık grafiğinde direnci kırmasını takip edin.

Borsa durumu için yukarıdaki saatlik grafiğinde destek noktasını takip edin.

Borsa için hissenin yukarıdaki günlük grafiğinde kanalı takip edin.

Borsa için hissenin yukarıdaki aylık grafiğinde direnci takip edin.