Cumartesi, Nisan 27, 2024
Ekonomi

Finans – BP, Türkiye’den çıkıyor Hisse Net Grafik, Hisse Analiz

Finans hakkında tüm bilgileri burada bulabilirsiniz. Finans yorum ve analizler yatırımcılar için çok önemli. Yatırımcılar doğru yorum ve doğru analiz görmek istiyor. Finans forum sitelerinin karmaşasından uzak, kolay anlaşılır yorumları sizlere sunuyoruz. Finans grafik teknikleri ve yorumları sayfamızda yer alacaktır. Finans fiyatları ne olursa olsun sizin alım noktanız ve nerede sattığınız asıl önemli olandır.

Finans Yorum 2023

Finans araçları piyasalarda işlem görmektedir. Yatırımcıları tarafından sürekli takip edilen Finans grafik ve yorum analizleri sürekli ilgi çekiyor. Sizde bizi takip ederek buradaki yorumlardan faydalanabilirsiniz.

İngiltere merkezli petrol şirketi BP, Türkiye’deki istasyonlarını satıyor. Satın alma sonrası istasyonların ismi de değişecek.

‘); }

BP, Türkiye’deki iştiraklerini Petrol Ofisi’ne satmak üzere anlaştı.

Petrol Ofisi’nden yapılan açıklamada, fiyat belirtilmezken satış işlemi için Rekabet Kurumu’nun onayı beklenecek.

El değiştirmenin en erken 2024’te tamamlanması bekleniyor. Anlaşma kapsamında BP’nin Türkiye’deki 770 istasyonun ismi Petrol Ofisi olarak değiştirilecek.

Petrol Ofisi yaklaşık 6 yıl önce 1.3 milyar Euro’ya Hollandalı Vitol şirketine satılmıştı.

NTV’yi sosyal medyadan takip edin

Twitter Facebook


Finans Analiz

Finans net yorumunu anlamak için grafik sistemleri kullanmak tercih edilen yöntemler arasında yer almaktadır. Grafiklerdeki değişimleri takip ederek sizde Finans yönü hakkında fikir sahibi olabilirsiniz. Finans grafik analizlerimiz yatırımcılar tarafından en çok sorulan sorularına cevap oluşturmak amacıyla hazırlanmaktadır.

İlginizi Çekebilir;  VİOP'ta endeks kontratı güne düşüşle başladı Hisse Net Grafik, Hisse Analiz

Finans

Finans yorum ve grafikler yatırım tavsiyesi içermez. Finans grafik üzerindeki çizimler en çok bilinen teknik analiz yöntemlerinden alınarak kullanılmıştır. Finans yorum yapmak daha çok aldığınız ve sattığınız yer ile ilgilidir.

Finans Uzman Yorumları

Finans analiz talebinizi en altta yorum kısmına mail adresiniz ile birlikte yazın. Uzmanlarımız maliyet odaklı teknik analiz ile cevap versin.


Bir yanıt yazın

] }