Çarşamba, Mayıs 1, 2024
BorsaKervansaray

Kervansaray Şirket Merkezi Nerede

Yüzü aşkın yatırımcı bir araya gelerek ihtar yoluyla Kervansaray Yatırım Holding i Genel Kurul yapmaya çağırdı. Fakat hiç beklemedikleri bir engelle karşı karşıya kaldılar. Tebligat için gidilen şirket merkezini kapı duvar olarak buldular.

 

Azınlık hakları için gerekli çoğunluğu oluşturup şirkete ihtar gönderen ve genel kurul çağrısı yapan yatırımcılar Kervansaray Yatırım Holding yönetiminin 1 hafta içinde kendilerine olumlu cevap vermelerini beklerken çok farklı bir durumla karşı karşıya kaldıklarını belirttiler. İhtarın gönderildiği şirket adresinde kimsenin bulunamaması ile ihtarın geri dönmesi sonucunda şok olan yatırımcılar ne yapacağını şaşırmış durumda. Yatırımcılar dava yoluna gidebilmek için ihtarın şirkete tebliğ edilmesi gerektiğini söylüyor. Fakat şirketin resmi adresi olarak görünen yerde tebligat yapacak kimsenin olmaması durumu içinden çıkılmaz bir hale sürüklüyor diyerek bir oyunla karşı karşıya olduklarından şüphe ediyoruz diye ekliyor.

Noter kanalıyla şirketin resmi adresine yapılan tebligat PTT yetkilisinin şirket adresinde kimseyi bulamaması sebebiyle notere geri dönüyor. Bunun üzerine araştırmalar yapan yatırımcılar şoke edici şeylerle karşı karşıya kalıyor. Adreste kapı açık ama içeride kimse yok. Terk edilmiş bir görüntü söz konusu. Yatırımcılar Sanayi sitesi yönetimine soruyor ve alınana cevap dahada şok edici: “2 ay önce kaçtılar, bize de borçları var” İşhanı sahibi olan firma da aynı şeyi söylüyor, hatta “kira borçları da var” diye ekliyor.

Tüm bu gelişmeler yaşanırken şirketten bir hamle yapılıyor ve KAP a açıklama gönderiliyor. Bu açıklama dahada şaşırtıcı çünkü açıklamada şirket merkezinin yerinde olduğu söyleniyor.

İlginizi Çekebilir;  Yeotk Hisse Net Yorumlar 2023, Yeo Teknoloji BrandIT yi Satın Aldı, Yeo Hisse Senedi, Yeo Enerji Hisse Net Grafik

 

İşte o açıklama;

Şirketimizin merkez adresi halihazırda Yakuplu Mahallesi, Beysan Sanayi Sitesi, Sena İş Hanı, N49, Beylikdüzü – İstanbul adresinde olup adres değişikliği öngörülmektedir. Şirket merkez adresinden iletişim sağlanmakla birlikte yeni adresimizin belli olması halinde ayrıca KAP’tan bildirilecektir.

Sayın, Pay sahiplerimizin bilgisine sunulur.

KERVANSARAY YATIRIM HOLDİNG A.Ş.

Not: Finanstürk özel haberidir. kaynak gösterilmeden kullanılamaz.

Bir yanıt yazın

] }