Pazartesi, Nisan 29, 2024
Ekonomi

Dolar fiyatı için yön yukarı Hisse Net Grafik, Hisse Analiz

Dolar fiyatı hakkında tüm bilgileri burada bulabilirsiniz. Dolar fiyatı yorum ve analizler yatırımcılar için çok önemli. Yatırımcılar doğru yorum ve doğru analiz görmek istiyor. Dolar fiyatı forum sitelerinin karmaşasından uzak, kolay anlaşılır yorumları sizlere sunuyoruz. Dolar fiyatı grafik teknikleri ve yorumları sayfamızda yer alacaktır. Dolar fiyatı fiyatı ne olursa olsun sizin alım noktanız ve nerede sattığınız asıl önemli olandır.

Dolar fiyatı Yorum 2023

Dolar fiyatı piyasada işlem görmektedir. Yatırımcıları tarafından sürekli takip edilen Dolar fiyatı grafik ve yorum analizleri sürekli ilgi çekiyor. Sizde bizi takip ederek buradaki yorumlardan faydalanabilirsiniz.

İstanbul serbest piyasada dolar 17,2830 liradan, euro 17,5610 liradan güne başladı.

Dün, doların satış fiyatı 17,2580 lira, euronun satış fiyatı ise 17,5430 lira olmuştu.

Dolar/TL, yeni güne de yükselişle başlamasının ardından saat 11.00 itibarıyla önceki kapanış seviyesine göre yüzde 0,3 artışla 17,3130’dan işlem görüyor. Aynı dakikalarda euro/TL yüzde 0,3 azalışla 17,4930’dan, sterlin/TL yüzde 0,7 değer kaybıyla 20,6680’den alıcı buluyor.

Tahvil piyasalarındaki satış eğilimine karşın enflasyon endişesi ve güvenli liman olarak artan dolar talebi sonrası dolar endeksi 107,7 ile son 20 yılın zirvesinde bulunmaya devam ediyor. Analistler, teknik açıdan dolar endeksi için 110,8’in direnç, 107,1 ve 105’in destek konumuna geldiğini bildirdi.

Euro dolar, yüzde 0,80 düşüş ile 11 Aralık 2002’den bu yana ilk kez 1,0071 seviyesini gördü.

İnfo Yatırım forex bülteninde, “Geçtiğimiz haftalarda BDDK ’nın attığı adımlar ile TL ’de dolar karşısında değer kazanımları yaşanmış ve USDTRY paritesinde sert aşağı yönlü hareketlenmeler gerçekleşmişti. Yeni hafta da ise küresel bazda resesyon endişeleri oldukça arttı. Bu endişeler ile birlikte doların güvenli liman özelliği ön plana çıktı ve dolar endeksini destekledi. Öyle ki endeks son 20 yılın zirvelerinde fiyatlamalar gerçekleştirdi. Bu durum USDTRY paritesini de etkiledi ve parite hafta içerisinde kademeli yukarı yönlü hareketlenmeler gerçekleştirdi. Haftaya 16.73 seviyelerinde başlangıç yapan USDTRY paritesi, haftanın son işlem gününe 17.21 seviyelerinde başladı. Bugün ABD kanadında oldukça önemli ekonomik veri akışları gerçekleşecek. 15 Hisse Net Yorumlar 2022,30 ’da ABD ’de açıklanacak olan Tarım Dışı İstihdam verisi ile birlikte küresel bazda volatilite oldukça artacaktır. FED ’in de yakından takip ettiği veri ile bankanın sıkılaşma yönünde nasıl adımlar atabileceğine dair ipuçları aranacak. USDTRY paritesini teknik olarak inceleyecek olursak 17.40 – 17.65 – 17.90 seviyeleri direnç noktaları olarak; 17.16 – 16.90 – 16.30 seviyeleri ise destek noktaları olarak takip edilebilir.” diye belirtiliyor.

İlginizi Çekebilir;  Bayburt'ta goji berry çiftçiye ek gelir kapısı olacak

Gedik Yatırım günlük bülteninde, “BDDK, bağımsız denetime tabi yabancı para pozisyonu taşıyan
firmaların, TL nakdi ticari kredi kullanımına yönelik daha önce almış olduğu kararlarda revizeye gitti. Yapılan revizelere göre TL nakdi ticari kredi kullanımı başvurusunda bulunan şirketlerin beyanlarının
esas kabul edileceği, konsolide mali tablo hazırlama yükümlülüğü bulunan şirketlerde yurt dışı bağlı ortaklık ve iştiraklerin kapsam dışında tutulacağı, faktöring, leasing ve finansman şirketlerinin kapsama dahil edileceği ve doğrudan borçlandırma sistemi, kurumsal kredi kartları ile tedarikçi finansmanının kapsam dışında tutulacağı açıklandı. Bugün yurt içinde cari işlemler dengesi, ABD ’de ise tarım dışı istihdam izlenecek. Dolar/TL, bu sabah saat 08 Hisse Net Yorumlar 2022,45 itibariyle 17,27 ’li seviyelerde bulunuyor.” diye belirtiliyor.

Cari açık mayısta 6.5 milyar dolar

Haziranda en çok dolar kazandırdı

Yıl sonu enflasyon beklentisi yüzde 70


Dolar fiyatı Analiz

Dolar fiyatı net yorumunu anlamak için grafik sistemleri kullanmak tercih edilen yöntemler arasında yer almaktadır. Grafiklerdeki değişimleri takip ederek sizde Dolar fiyatı yönü hakkında fikir sahibi olabilirsiniz. Dolar fiyatı grafik analizlerimiz yatırımcılar tarafından en çok sorulan sorularına cevap oluşturmak amacıyla hazırlanmaktadır.

Dolar fiyatı

Dolar fiyatı yorum ve grafikler yatırım tavsiyesi içermez. Dolar fiyatı grafik üzerindeki çizimler en çok bilinen teknik analiz yöntemlerinden alınarak kullanılmıştır. Dolar fiyatı yorum yapmak daha çok aldığınız ve sattığınız yer ile ilgilidir.

Dolar fiyatı Uzman Yorumları

Dolar fiyatı analiz talebinizi en altta yorum kısmına mail adresiniz ile birlikte yazın. Uzmanlarımız maliyet odaklı teknik analiz ile cevap versin.


İlginizi Çekebilir;  5+1 Şans Topu sonuçları ne zaman açıklanacak? Şans Topu bilet sorgulama MP online

Bir yanıt yazın

Sıkça Sorulan Sorular

Dolar Kısa vade durumu için yukarıdaki 4 saatlik grafiği inceleyiniz.

Dolar uzun vade için hissenin yukarıdaki haftalık grafiğinde direnci kırmasını takip edin.

Dolar durumu için yukarıdaki saatlik grafiğinde destek noktasını takip edin.

Dolar için hissenin yukarıdaki günlük grafiğinde kanalı takip edin.

Dolar için hissenin yukarıdaki aylık grafiğinde direnci takip edin.