Cuma, Mayıs 17, 2024
Ekonomi

Dolarda dikkatler Jackson Hole toplantısında Hisse Net Grafik, Hisse Analiz

Dolarda dikkatler hakkında tüm bilgileri burada bulabilirsiniz. Dolarda dikkatler yorum ve analizler yatırımcılar için çok önemli. Yatırımcılar doğru yorum ve doğru analiz görmek istiyor. Dolarda dikkatler forum sitelerinin karmaşasından uzak, kolay anlaşılır yorumları sizlere sunuyoruz. Dolarda dikkatler grafik teknikleri ve yorumları sayfamızda yer alacaktır. Dolarda dikkatler fiyatı ne olursa olsun sizin alım noktanız ve nerede sattığınız asıl önemli olandır.

Dolarda dikkatler Yorum 2023

Dolarda dikkatler piyasada işlem görmektedir. Yatırımcıları tarafından sürekli takip edilen Dolarda dikkatler grafik ve yorum analizleri sürekli ilgi çekiyor. Sizde bizi takip ederek buradaki yorumlardan faydalanabilirsiniz.

Küresel piyasaların ve doların gözü kulağı, Jackson Hole ’da dün başlayan ve Fed Başkanı Jerome Powell ’ın TSİ 17 Hisse Net Yorumlar 2022,00 ’de konuşma yapacağı merkez bankacılığı sempozyumuna kilitlendi.

Doğalgaz fiyatlarının Rusya ’nın kesintileriyle rallisine devam ettiği ve petrol fiyatlarının yeni kesinti sinyalleriyle resesyon endişelerinden çok etkilenmediği bir dönemde, Powell ’ın enflasyonla ‘ne pahasına olursa olsun ’ mücadele edileceğini söylemesi durumunda, uzmanlara göre dolarda yeni yükselişler gelebilir.

Dolar endeksi 108-109 bandında 20 yılın zirvelerindeki seyrini korurken, euro/dolar dün TSİ 17 Hisse Net Yorumlar 2022,20 itibariyle 0,9979 düzeyinden işlem gördü.

Faiz artırımlarına devam etmek zorunda

ABD ekonomisi 2. çeyrekte yıllık bazda %0,6 daralmış olsa da, hedefi ‘fiyat istikrarı ’ olan Fed, 40 yılın zirvesindeki enflasyonu %2 ’ye çekebilmek ve ekonomiyi soğutmak için faiz artırımlarına devam etmek zorunda.

İlginizi Çekebilir;  Bakan Şimşek: Deprem bölgesinde esnaf ve sanatkarların kredi ödemeleri faizsiz 6 ay daha erteleniyor Hisse Net Grafik, Hisse Analiz

Avrupa gösterge doğalgaz fiyatlarının 318 Euro/MWh düzeyine sıçraması ve rekor elektrik fiyatları ise Euro Bölgesi ’nde görünümü bozmaya ve 1 ’in üzerine çıkmakta zorlanan euro/dolara ayakbağı oluyor.

Almanya ’dan gelen GSYH büyüme ve Ifo İş İklimi verileri, para birliğinin en büyük ekonomisinin 3. çeyrekte daralacağına işaret ediyor ve Fed ’in sıkılaşmasına paralel savaşın enerji krizini derinleşmesi paritede rüzgarı dolar lehine estiriyor.

Almanya ekonomisi 2. çeyrekte yüzde 0,1 ’lik büyüme ile teknik resesyonun kenarından döndü ancak 3. ve 4. çeyrek görünümleri hem anketler hem de Bundesbank öngörülerine göre zorlu ve muhtemelen resesyonlu geçecek.

ABD borsaları günü kazançla tamamladı

 

El-Erian’dan Fed’e enflasyon eleştirisi

 


Dolarda dikkatler Analiz

Dolarda dikkatler net yorumunu anlamak için grafik sistemleri kullanmak tercih edilen yöntemler arasında yer almaktadır. Grafiklerdeki değişimleri takip ederek sizde Dolarda dikkatler yönü hakkında fikir sahibi olabilirsiniz. Dolarda dikkatler grafik analizlerimiz yatırımcılar tarafından en çok sorulan sorularına cevap oluşturmak amacıyla hazırlanmaktadır.

Dolarda dikkatler

Dolarda dikkatler yorum ve grafikler yatırım tavsiyesi içermez. Dolarda dikkatler grafik üzerindeki çizimler en çok bilinen teknik analiz yöntemlerinden alınarak kullanılmıştır. Dolarda dikkatler yorum yapmak daha çok aldığınız ve sattığınız yer ile ilgilidir.

Dolarda dikkatler Uzman Yorumları

Dolarda dikkatler analiz talebinizi en altta yorum kısmına mail adresiniz ile birlikte yazın. Uzmanlarımız maliyet odaklı teknik analiz ile cevap versin.


Bir yanıt yazın

] }