Pazar, Mayıs 5, 2024
Ekonomi

ABD’de işsizlik maaşı başvuruları değişmedi Hisse Net Grafik, Hisse Analiz

ABD’de işsizlik hakkında tüm bilgileri burada bulabilirsiniz. ABD’de işsizlik yorum ve analizler yatırımcılar için çok önemli. Yatırımcılar doğru yorum ve doğru analiz görmek istiyor. ABD’de işsizlik forum sitelerinin karmaşasından uzak, kolay anlaşılır yorumları sizlere sunuyoruz. ABD’de işsizlik grafik teknikleri ve yorumları sayfamızda yer alacaktır. ABD’de işsizlik fiyatı ne olursa olsun sizin alım noktanız ve nerede sattığınız asıl önemli olandır.

ABD’de işsizlik Yorum 2023

ABD’de işsizlik piyasada işlem görmektedir. Yatırımcıları tarafından sürekli takip edilen ABD’de işsizlik grafik ve yorum analizleri sürekli ilgi çekiyor. Sizde bizi takip ederek buradaki yorumlardan faydalanabilirsiniz.

ABD Çalışma Bakanlığı, haftalık işsizlik maaşı başvurularına ilişkin verileri açıkladı.

Buna göre, ülkede ilk kez işsizlik maaşı talebinde bulunanların sayısı, 17 Haziran ile biten haftada önceki haftaya kıyasla değişim göstermedi ve 264 bin olarak gerçekleşti.

Piyasa beklentilerinin üzerinde seyreden ve Ekim 2021’den bu yana en yüksek seviyesini koruyan işsizlik maaşı başvurularının, bu dönemde 260 bin seviyesinde gerçekleşmesi öngörülüyordu.

İşsizlik maaşı başvurularına ilişkin önceki haftanın verisi ise 262 binden 264 bine revize edildi.

Geçen hafta itibarıyla 4 haftalık ortalama işsizlik maaşı başvuruları, bir önceki haftaya kıyasla 8 bin 500 kişi artışla 255 bin 750’ye çıkarak Kasım 2021’den bu yana en yüksek seviyesini kaydetti.

Süregelen işsizlik başvuruları da 10 Haziran ile biten haftada 13 bin kişilik azalışla 1 milyon 759 bine geriledi.

İlginizi Çekebilir;  Elektrik Fiyatları Spot piyasada ne oldu Hisse Net Grafik, Hisse Analiz

Analistler, yüksek kalmaya devam eden işsizlik maaşı başvurularının iş gücü piyasasındaki yumuşamanın bir göstergesi olabileceğini belirtti.

ABD’de perakende satışlar arttı

 

ABD’de mortgage başvuruları az da olsa arttı

 

ABD ekonomisinde karışık görünüm

 


ABD’de işsizlik Analiz

ABD’de işsizlik net yorumunu anlamak için grafik sistemleri kullanmak tercih edilen yöntemler arasında yer almaktadır. Grafiklerdeki değişimleri takip ederek sizde ABD’de işsizlik yönü hakkında fikir sahibi olabilirsiniz. ABD’de işsizlik grafik analizlerimiz yatırımcılar tarafından en çok sorulan sorularına cevap oluşturmak amacıyla hazırlanmaktadır.

ABD’de işsizlik

ABD’de işsizlik yorum ve grafikler yatırım tavsiyesi içermez. ABD’de işsizlik grafik üzerindeki çizimler en çok bilinen teknik analiz yöntemlerinden alınarak kullanılmıştır. ABD’de işsizlik yorum yapmak daha çok aldığınız ve sattığınız yer ile ilgilidir.

ABD’de işsizlik Uzman Yorumları

ABD’de işsizlik analiz talebinizi en altta yorum kısmına mail adresiniz ile birlikte yazın. Uzmanlarımız maliyet odaklı teknik analiz ile cevap versin.


Bir yanıt yazın

] }